NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Zevenbergen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zevenbergen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Zevenbergen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Zevenbergen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere leuke muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!