Feestzanger boeken in Zingem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zingem

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Zingem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest meestal in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zingem

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandse hits zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zingem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zingem