Feestzanger boeken in Zevergem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zevergem

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Zevergem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren Singer in Suit heel vaak in voor afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zevergem

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zevergem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zevergem