Feestzanger boeken in Zeveneken

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zeveneken

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Zeveneken?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zeveneken

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zeveneken

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zeveneken