Feestzanger boeken in Zele Heikant

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zele Heikant

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Zele Heikant?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor lekker afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zele Heikant

Deze feestzanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke nummers om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zele Heikant

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zele Heikant