Feestzanger boeken in Zarlardinge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Zarlardinge

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Zarlardinge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor lekker afwisselende muziek.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Zarlardinge

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Nederlandse nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere leuke hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Zarlardinge

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Zarlardinge