Feestzanger boeken in Watervliet (België)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Watervliet (België)

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Watervliet (België)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze artiest meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is zeker mogelijk.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Watervliet (België)

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Watervliet (België)

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Watervliet (België)