Feestzanger boeken in Vlierzele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vlierzele

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Vlierzele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor afwisselende muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Vlierzele

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse nummers zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Vlierzele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Vlierzele