Feestzanger boeken in Vinkt

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vinkt

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Vinkt?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat is aan u.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Wat wilt u nog meer?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Vinkt

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Vinkt

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Vinkt