Feestzanger boeken in Verrebroek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Verrebroek

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Verrebroek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Aan u de keus.

Zijn songcollectie omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Verrebroek

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Verrebroek

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Verrebroek