Feestzanger boeken in ’t Veld (Meulebeke)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in ’t Veld (Meulebeke)

EEN MEER Allround feestzanger boeken in ’t Veld (Meulebeke)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen feestzanger, maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat grote hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in ’t Veld (Meulebeke)

Deze feestzanger kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere mooie hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in ’t Veld (Meulebeke)

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in ’t Veld (Meulebeke)