Feestzanger boeken in Steenhuize-Wijnhuize

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Steenhuize-Wijnhuize

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Steenhuize-Wijnhuize?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is gevarieerd in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Steenhuize-Wijnhuize

Deze feestzanger kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere mooie hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Steenhuize-Wijnhuize

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Steenhuize-Wijnhuize