Feestzanger boeken in Smeerebbe

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Smeerebbe

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Smeerebbe?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Dat is toch ideaal?

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Smeerebbe

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse nummers zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie nummers om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Smeerebbe

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Smeerebbe