Feestzanger boeken in Ruien (België)

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ruien (België)

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Ruien (België)?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Dat is ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Ruien (België)

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Ruien (België)

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Ruien (België)