Feestzanger boeken in Kruibeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Kruibeke

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Kruibeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Kruibeke

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere mooie songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Kruibeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Kruibeke