Feestzanger boeken in Haaltert

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Haaltert

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Haaltert?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze entertainer het meest in voor afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Ideaal!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Haaltert

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Haaltert

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Haaltert