Feestzanger boeken in Esen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Esen

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Esen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn collectie omvat grote hits, danshits en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Ook uw favoriete muziek!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Esen

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandstalige liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Esen

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Esen