Feestzanger boeken in Elverdinge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Elverdinge

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in Elverdinge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Geen probleem.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansnummers en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze performer zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Elverdinge

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere geschikte hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Elverdinge

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Elverdinge