Feestzanger boeken in Diksmuide

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Diksmuide

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Diksmuide?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Dat is ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Diksmuide

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Diksmuide

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Diksmuide