Feestzanger boeken in Dendermonde

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Dendermonde

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Dendermonde?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de betere meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Dendermonde

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Dendermonde

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Dendermonde