Feestzanger boeken in Denderhoutem

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Denderhoutem

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Denderhoutem?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit regelmatig in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Wat wilt u nog meer?

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Denderhoutem

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere leuke muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Denderhoutem

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Denderhoutem