Feestzanger boeken in Deftinge

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Deftinge

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Deftinge?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed in zijn repertoire. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger het meest in voor lekker afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Deftinge

Deze feestzanger kan eventueel veel leuke Nederlandse songs zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze feestzanger nog heel veel andere geschikte hits om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Deftinge

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Deftinge