Feestzanger boeken in De Haan

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in De Haan

EEN MEER Afwisselende feestzanger boeken in De Haan?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze zanger meestal in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in De Haan

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandse hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere feestzangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie songs om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in De Haan

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in De Haan