Feestzanger boeken in Daknam

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Daknam

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Daknam?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de nieuwste top 40 hits. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze feestzanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Daknam

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie songs om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Daknam

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Daknam