Feestzanger boeken in Borsbeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Borsbeke

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Borsbeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Dat is zeker mogelijk.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Borsbeke

Deze artiest kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere geschikte nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Borsbeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Borsbeke