Feestzanger boeken in Booitshoeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Booitshoeke

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Booitshoeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze artiest meestal in voor gevarieerde optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de nieuwste top 40 hits. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Booitshoeke

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandse songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Nederlandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandstalige liedjes? Dan heeft deze feestzanger nog super veel andere leuke hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Booitshoeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Booitshoeke