Feestzanger boeken in Berlare

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Berlare

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Berlare?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is gevarieerd in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor afwisselende muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. U boekt hier dus een feestzanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze performer zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Berlare

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere beroemde feestzangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere mooie muziek om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Berlare

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Berlare