Feestzanger boeken in Adinkerke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Adinkerke

EEN MEER Allround feestzanger boeken in Adinkerke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Geen probleem.

Zijn collectie omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Zeker ook uw favoriete hits!

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Adinkerke

Deze entertainer kan eventueel ook allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere bekende feestzangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze feestzanger nog veel andere leuke hits om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Adinkerke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Adinkerke