Feestzanger boeken in Abele

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Abele

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Abele?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast feestzanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat is aan u.

Zijn muziekrepertoire omvat grote hits, dansnummers en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze feestzanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Abele

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Nederlandse songs zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende feestzangers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel ook de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere geschikte songs om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Abele

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Abele