Feestzanger boeken in Aartrijke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Aartrijke

EEN MEER Gevarieerde feestzanger boeken in Aartrijke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger en dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze feestzanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandse hits. Opdrachtgevers huren deze entertainer heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn muziekcollectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige feestzanger boeken in Aartrijke

Deze artiest kan eventueel veel leuke Nederlandstalige hits zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende acts.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalig? Dan heeft deze feestzanger nog genoeg andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Aartrijke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Aartrijke