Feestzanger boeken in Aalbeke

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze feestzanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Aalbeke

EEN MEER Veelzijdige feestzanger boeken in Aalbeke?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde feestzanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens feestzanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze feestzanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollandse muziek. Mensen huren deze entertainer meestal in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Zo wordt Singer in Suit ook vaak geboekt.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Dat is ideaal!

Deze feestzanger zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse feestzanger boeken in Aalbeke

Deze artiest kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Frank van Etten, De Dijk, en vele, vele andere artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse muziek. Nederpop, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze feestzanger nog legio andere mooie muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit voor een optreden in Aalbeke

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige feestzanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!

Deze feestzanger is nu beschikbaar in Aalbeke