NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wouwse Plantage

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wouwse Plantage

EEN MEER Allround zanger boeken in Wouwse Plantage?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze zanger meestal in voor gevarieerde live optredens.

Als u wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat grote hits, dansnummers en de betere meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Wouwse Plantage

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere zangers.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. De popnummers, de gezelligste hits, de café-hits en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere geschikte hits om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!