NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wilbertoord

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wilbertoord

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Wilbertoord?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor lekker afwisselende optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Bijvoorbeeld op uw favoriete muziekstijl.

Zijn muziekrepertoire omvat de grootste hits, danshits en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze zanger zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Wilbertoord

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Frank van Etten, BLØF, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere mooie nummers om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!