NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wernhout

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wernhout

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Wernhout?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze zanger heel vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Wernhout

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige hits zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in muziek van eigen bodem. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de romantische muziek. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog super veel andere geschikte muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!