NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Wagenberg

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Wagenberg

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Wagenberg?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren Singer in Suit meestal in voor afwisselende muziek.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is aan u.

Zijn repertoire omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezingmuziek uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Ideaal, toch?

Deze performer zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Wagenberg

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie nummers om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!