NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Vierlingsbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Vierlingsbeek

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Vierlingsbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en hits in het Nederlands. Mensen huren deze artiest het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u het wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn playlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ook uw favoriete muziek!

Deze artiest zingt alleen maar bekende songs.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Vierlingsbeek

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende zanger.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in muziek van eigen bodem. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie muziek om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!