NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Veen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Veen

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Veen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Opdrachtgevers huren deze artiest regelmatig in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekstroming. Dat is aan u.

Zijn playlist omvat grote hits, dansmuziek en leukste en beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Ideaal!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Veen

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandstalige songs zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Geen liefhebber van Nederlandse muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie songs om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!