NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ulvenhout AC

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ulvenhout AC

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Ulvenhout AC?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze entertainer regelmatig in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 stijl. Dat kan ook geregeld worden.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansmuziek en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de top 40 van nu. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Ulvenhout AC

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandstalige songs zingen bij een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is zeer flexibel in Hollandse hits. Nederpop, de allergezelligste hits, de kroegenhits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!