NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ulicoten

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ulicoten

EEN MEER Gevarieerde zanger boeken in Ulicoten?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse hits. Mensen huren deze entertainer heel vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, danshits en de leukste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Ulicoten

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Hollandse muziek zingen bij een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere super bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de sfeervolle ballads. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Bent u geen liefhebber van Hollandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere mooie muziek om te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!