NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Teeffelen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Teeffelen

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Teeffelen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is uitermate breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstijl. Aan u de keus.

Zijn muziekcollectie omvat grote hits, dansmuziek en meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de top 40 van nu. Zeker ook de muziekstijl die u leuk vindt!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Teeffelen

Deze zanger kan eventueel veel leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse hits. De popnummers, de allergezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!