NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Strijbeek

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Strijbeek

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Strijbeek?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze zanger is uitermate flexibel. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze zanger vaak in voor afwisselende live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Zeker ook de muziek die u leuk vindt!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Strijbeek

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse muziek zingen bij een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere beroemde artiesten.

Singer in Suit is veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wenst en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Nederlandstalige muziek? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke songs om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!