NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Steensel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Steensel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Steensel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren Singer in Suit vaak in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Dat mag u bepalen.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en de beste meezinghits uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de huidige top 40. Hier zitten zeker favorieten van u tussen! Deze zanger is dus geschikt voor vele optredens!

Deze performer zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Steensel

Deze entertainer kan eventueel veel leuke Hollandse nummers zingen tijdens een feest of evenement.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegnummers en eventueel ook de ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!