NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Soerendonk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Soerendonk

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Soerendonk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren deze artiest regelmatig in voor afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Dat is aan u.

Zijn songlist omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Wat wilt u nog meer?

Deze zanger zingt alleen maar bekende hits.

 

Nederlandse zanger boeken in Soerendonk

Deze zanger kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Nielson, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Nederlandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte songs om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!