NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Sint Anthonis

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Sint Anthonis

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Sint Anthonis?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden afgestemd op uw voorkeuren.

Deze artiest is flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende live optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Aan u de keus.

Zijn repertoire omvat grote hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. Dat is toch ideaal?

Deze zanger zingt alleen maar super bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in Sint Anthonis

Deze artiest kan eventueel allerlei leuke Hollandse liedjes zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frank van Etten, Django Wagner, Danny de Munk, Pascal Redeker, Frank van Etten, 3JS, en vele, vele andere beroemde zangers.

Singer in Suit is veelzijdig in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog legio andere leuke muziek om live te brengen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!