NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in ’s Gravenmoer

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in ’s Gravenmoer

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in ’s Gravenmoer?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlands. Mensen huren Singer in Suit het meest in voor lekker afwisselende optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 muziekstroming. Aan u de keus.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en de leukste meezingers uit de 70’s, 80’s, 90’s, 00’s, 10’s en de laatste top 40 nummers. Daar zitten uw favorieten zeker tussen!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende muziek.

 

Nederlandse zanger boeken in ’s Gravenmoer

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Hollandse muziek zingen tijdens een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, Wolter Kroes, René Froger, Yves Berendse, Marco Borsato, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Wesley Klein, Henk Bernard, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandse muziek. Nederpop, de gezellige hits, de kroegenhits en eventueel de romantische hits. Wat u maar wenst en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!