NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Rijen

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Rijen

EEN MEER Allround zanger boeken in Rijen?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger maar ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Opdrachtgevers huren deze artiest vaak in voor mooie en gevarieerde optredens.

Als u dat wilt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 stijl muziek. Geen probleem.

Zijn playlist omvat de grootste hits, danshits en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Rijen

Deze zanger kan eventueel allerlei leuke Hollandstalige muziek zingen bij een live optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Marco Borsato, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Wesley Klein, Wesly Bronkhorst, BLØF, en vele, vele andere hele bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse hits. Nederpop, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel ook de gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat gepast is.

Bent u geen liefhebber van Hollandse liedjes? Dan heeft deze zanger nog super veel andere leuke muziek om live mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!