NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Riethoven

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Riethoven

EEN MEER Allround zanger boeken in Riethoven?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is van vele markten thuis. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Hollands. Opdrachtgevers huren Singer in Suit het meest in voor gevarieerde optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook specialiseren in 1 genre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn collectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezingmuziek uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze artiest zingt alleen maar bekende muziek.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Riethoven

Deze entertainer kan eventueel allerlei leuke Nederlandse muziek zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frank van Etten, Willem Barth, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, 3JS, en vele, vele andere bekende entertainers.

Singer in Suit is zeer veelzijdig in Hollandse muziek. De popnummers, de allergezelligste hits, de café-hits en eventueel ook de romantische hits. Wat u maar wenst en wat bij de ambiance past.

Geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog heel veel andere leuke muziek om live te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!