NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Ravenstein

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Ravenstein

EEN MEER Veelzijdige zanger boeken in Ravenstein?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is niet alleen zanger, maar ook dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze artiest is heel breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Nederlandstalig. Mensen huren deze artiest het meest in voor mooie en gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 muziekgenre. Daarvoor is Singer in Suit ook een geschikte zanger.

Zijn songcollectie omvat de grootste hits, dansmuziek en de beste meezinghits uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de huidige top 40. U boekt hier dus een zanger die zich kan aanpassen aan uw voorkeuren!

Deze zanger zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandstalige zanger boeken in Ravenstein

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandse liedjes zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, René Froger, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Willem Barth, Danny de Munk, Pascal Redeker, Wesly Bronkhorst, 3JS, en vele, vele andere hele bekende artiesten.

Singer in Suit is flexibel met Hollandse muziek. De popnummers, de gezellige hits, de café-hits en eventueel ook de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en waar de sfeer om vraagt.

Geen liefhebber van Nederlandse hits? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere mooie hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!