NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Raamsdonk

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Raamsdonk

EEN MEER Allround zanger boeken in Raamsdonk?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is naast zanger overigens ook dj! De muziek kan worden aangepast aan uw wensen.

Deze zanger is zeer breed inzetbaar. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul, dance, top 40 en Hollandse muziek. Opdrachtgevers huren deze artiest heel vaak in voor gevarieerde live optredens.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Laat Singer in Suit gerust weten hoe hij u van dienst kan zijn.

Zijn muziekplaylist omvat de grootste hits, dansnummers en meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Wat wilt u nog meer?

Deze artiest zingt alleen maar bekende nummers.

 

Nederlandse zanger boeken in Raamsdonk

Deze entertainer kan eventueel heel veel leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een optreden.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Jan Smit, John West, Vinzzent, Yves Berendse, Gerard Joling, Guus Meeuwis, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Pascal Redeker, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere hele bekende zangers.

Singer in Suit is zeer flexibel in Nederlandstalige muziek. De popnummers, de gezelligste hits, de kroegnummers en eventueel de mooiste ballads. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Hollands gezongen muziek? Dan heeft deze zanger nog veel andere mooie hits om te zingen.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!