NEDERLANDSTALIGE zanger boeken in Overlangel

Misschien is deze tino martin act iets voor u!

De echte Tino Martin kost meer dan 10 000 euro voor een half uur. Deze zanger kost slechts 450 euro! De grote hits van Tino Martin, allemaal live gezongen! Kijk bijvoorbeeld naar ‘Zij Weet het’ in het filmpje hieronder. En dit is nog maar een repetitie!

Neem nu contact op voor een optreden met Tino’s hits in Overlangel

EEN MEER Afwisselende zanger boeken in Overlangel?

Dat kan ook! Dan is Singer in Suit meer iets voor u. Dat is dezelfde zanger, maar dan met een gevarieerd repertoire. Hij is trouwens zanger en dj! Hierbij wordt de muziek afgestemd op uw wensen.

Deze zanger is uitermate flexibel in zijn optredens. Hij zingt bijvoorbeeld pop, soul & disco, dance, top 40 en Nederlandse hits. Mensen huren deze zanger regelmatig in voor mooie en gevarieerde muziek.

Als u het leuk vindt, kan Singer in Suit zich ook richten op 1 genre. Dat is ook absoluut mogelijk.

Zijn songlist omvat grote hits, dansnummers en de beste meezingers uit de jaren 70, 80, 90, 00 en 10 en de laatste top 40 nummers. Ideaal, toch?

Deze artiest zingt alleen maar hele bekende liedjes.

 

Nederlandse zanger boeken in Overlangel

Deze artiest kan eventueel ook allerlei leuke Nederlandstalige nummers zingen tijdens een feest of event.

Naast Tino’s hits bijvoorbeeld muziek van: André Hazes, Nick & Simon, Wolter Kroes, Vinzzent, Nielson, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Frans Duijts, Django Wagner, Henk Dissel, Wesley Klein, Henk Bernard, De Dijk, en vele, vele andere beroemde acts.

Singer in Suit is flexibel met muziek van eigen bodem. Nederpop, de gezellige hits, de café-hits en eventueel de meer gevoelige nummers. Wat u maar wilt en wat bij de ambiance past.

Bent u geen liefhebber van Nederlands? Dan heeft deze zanger nog genoeg andere geschikte hits om mee op te treden.

Neem nu contact op voor meer informatie over Singer in Suit

Gevarieerde zanger boeken? Ga naar de website van Singer in Suit!

Singer in Suit is een veelzijdige zanger en allround dj. Geschikt voor feestjes, bruiloften, evenementen of ‘gewoon’ bij u thuis!